Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Syntetiske Græs Vedligeholdelse

Posted on September 8 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Syntetiske Græs Vedligeholdelse

Alle kunstigt græs og kunstgræs produkter er af høj efterspørgsel i dagens marked af flere grunde. Det er en investering, der betaler for sig selv i det lange løb , spare penge på vand- og energi regninger. Dette skyldes, at syntetisk græs er udviklet til ubesværet vedligeholdelse. Fastholdelse en kunstig græsplæne er enkel og kræver minimal penge, tid og energi. I dag, hvor samfundet er mere travlt end nogensinde , bør bevare en græsplæne være den mindste af vores bekymringer .

Hvorvidt opretholde en baggård putting green eller en større kommerciel anlagt område , er kunstgræs meget lettere at passe end en almindelig græsplæne. En time af vanding en regelmæssig græsplæne er lig med omkring 220 liter vand . I en tid , hvor vandskade er blevet et socialt ansvar , kan vi alle gøre vores del ved helt at opgive vores afhængighed af vand for vores egne græsplæner. Med et syntetisk græs græsplæne er absolut ingen vanding nødvendig , fjerne tid og vand brugt bare for at holde naturligt græs live.

Syntetisk græs produkter er også bygget med et internt drænsystem . Bør nedbør, pet urin, eller andre væsker kommer i kontakt med græstørv, vil det udgøre nogen trussel for dens sammensætning. En vand gennemtrængelig opbakning giver mulighed for væsker at filtrere gennem overfladen uden at opbygge . Dette giver mulighed for både lodret og vandret dræning . Dette afløbssystem forhindrer eventuelle bakteriesporer fra vokser i græsset. Således turf produkter er i stand til at dræne sig at forhindre enhver opbygning .

Vedrørende grundlæggende grøn vedligehold af kunstgræs , er hovedprioriteter for at holde overfladen ren for affald , blade og andre objekter, der kan sætte sig fast i knivene. Holde kunstgræs ren for affald med til at sikre dens realistisk og sundt udseende . Nedbøren er en naturlig hjælper til at rense luften snavs og små partikler fra tørv . Enkel spuling af græstørv hjælper også i områder, hvor regnen er begrænset. Opretholdelse æstetik kunstigt græs er meget enkel . En hård børste kan bruges til at børste græs vinger i forskellige retninger for at bevare sin opretstående stilling . Hvis børstet for meget i én retning, vil bladene lære den retning . Børstning græstørv forhindrer tæpper og klumpet områder, der gør kunstgræs ser mere naturlige .

Forbindelser og væsker såsom olie , fedt og sure opløsninger må ikke komme i kontakt med kunstgræs . Disse væsker kan beskadige nuance og farve af kunstigt græs , hvilket gør det mindre grøn eller misfarve områder, der er kommet i kontakt med disse løsninger . Syntetisk græs er også udviklet til at have en smudsafvisende overflade . Skulle farvning opstår dog simple rengøringsmidler såsom sæbe og vand , kan fungere godt i vask væk pletter. En anden vigtig faktor til at bemærke , når man tager sig af din kunstgræs værftet er at afstå fra parkering af køretøjer eller store biler på din græsplæne , som kan beskadige overfladen. Varme udstødning bør aldrig komme i kontakt med syntetisk græs yards . Samlet vedligeholdelse syntetiske græsplæner er minimal, så du kan nyde problemfri levende. Kunstgræs græsplæner er den ultimative lav vedligeholdelse alternativ til en naturlig græsplæne.

Comment on this post