Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Spildevand Parametre - 2 vigtigste faktorer i aktiveret slambehandling

Posted on September 10 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Spildevand Parametre - 2 vigtigste faktorer i aktiveret slambehandling

For at designe et system baseret på den aktiverede slambehandling proces er det nødvendigt at overveje følgende vigtige slamsugning parametre:

(1) Blandet spiritus suspenderede stoffer: Den slamfaststofferne indeholdt i blandet spiritus betegnes som blandede spiritus suspenderede stoffer. Eftersom den flygtige del udgør omkring 80 procent af den blandede væske suspenderede stoffer; det er undertiden også omtalt som blandede Væske flygtige suspenderede stoffer. MLSS i en beluftningstank, når den anvendes som en af ​​kloak parametre, er et indeks for aktiviteten af mikroorganismerne, da disse metabolisere suspenderede slam fast, biologisk.

(2) BOD belastning: BOD belastning i et beluftningstank beregnes på grundlag af BOD i det tilledte spildevand, uden hensyn at i returslam flow. BOD belastninger udtrykkes enten i kg BOD per dag per hektar-meter af væskevolumen i beluftningstanken eller i form af kg BOD anvendt per dag per kg af MLSS i beluftningstanken. Sidstnævnte er også almindeligt omtalt som slam lastning forholdet eller fødevarer, mellemfolkelige mikroorganismer (f / m) ratio.

Q = rå spildevand strømningshastighed, MLD
BOD = anvendt 5 - dages BOD, mg / l
V = volumen beluftningstank, mio. liter
MLSS = blandet spiritus suspenderet stof

Comment on this post