Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Fem Øko venlige hjem forbedring Badeværelse Idéer

Posted on August 19 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Fem Øko venlige hjem forbedring Badeværelse Idéer

Så du ønsker at begynde at leve af "grøn vedligehold", men du er ikke sikker på hvor du skal begynde. Hvordan omkring toilettet? Dit badeværelse er et godt sted at starte, fordi der er en masse af øko venlige hjem forbedring badeværelse ideer til dig at vælge imellem.

Hvordan om at starte med at spare vand? Dit badeværelse er det sted, hvor den mest mængden af ​​vandskade er spildt. Her er nogle hjem forbedring ideer til at gøre dit badeværelse eco friendly:

1.. Mal dit badeværelse grøn, men det kan være enhver farve, du ønsker. Maleri dit badeværelse vil give det en stor nyt look, men du behøver ikke at bruge en masse penge at gøre det. Også, bør du købe "grøn" maling, som er maling, der er lav eller gratis flygtige organiske forbindelser. Disse typer af maling indeholder naturlige pigmenter, der kommer fra vegetabilske kilder. Da badeværelserne er generelt små rum, behøver du ikke ønsker at bruge maling, der indeholder sundhedsskadelige dampe.

2.. En fantastisk måde at spare penge og bruge en masse mindre vand er at opgradere dit toilet. En ældre model toilet bruger 3-5 liter vand for hver tømning. De moderne toiletter kun bruge en og en halv liter vand pr spuling. Der er en besparelse på halvanden til tre og en halv liter vand for hver flush. Hvis du tilføje op hvor mange gange du skylle toilettet hver dag, kan du se, hvor denne opgradering kan spare dig for en masse penge. Du vil få dækket udgifterne til den nye toilet på ingen tid. Hvis du virkelig ikke har råd til at opgradere dit toilet lige nu, kan du konvertere din ældre en til en lav-flow toilet ved at placere en vægt i tanken.

For at gøre en vægt, finde en vand-og rust-bevis container, som en plastik mælkekande eller en plastik 2-liters sodavandsflaske. Fyld flasken med grus eller sand og sætte hætten på stramt. Sæt flasken i toilet tank, og sørg for, at den flapper, svømmeren, flush arm og alle andre komponenter i tanken ikke rører flasken. Formålet med dette er at fortrænge noget af vandet i dit toilet tank. Når din tank fylder, vil det fylde op med mindre vand.

Noget andet, som du kan gøre, hvis du ikke er i stand til at erstatte toilettet er at installere en dual-flush system i din gamle toilet. Dette giver dine besøgende et valg for at bruge en lille smule vand eller en masse vand.

3.. Udskift din plastik badeforhæng med en lavet af naturlige fibre. Plastic badeforhæng afgive giftige dampe på grund af karakteren af ​​blød plast. Du kan købe en linned eller bomuld badeforhæng eller lave en selv.

4.. En anden mulighed er en tank-mindre vand system til dit badeværelse. I stedet for at trække varmt vand fra din vandvarmer, vandet holdes i en separat reservoir. Du behøver ikke at køre vand, indtil det bliver varmt. Det er opvarmet, som det kommer igennem til din bruser hoved eller synker vandhaner. Denne ændring alene vil spare en masse penge, ikke kun på vandet, kloak mester, men på din elregning også.

Comment on this post
P
Your way to enlighten everything on this blog is actually pleasant, everyone manage to efficiently be familiar with it, Thanks a great deal.
Reply