Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Vandskyllende toilet Generelt - vel vidende, hvordan systemet fungerer Vil Hjælp du Rengør og plej venlig

Posted on October 21 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Vandskyllende toilet Generelt - vel vidende, hvordan systemet fungerer Vil Hjælp du Rengør og plej venlig

Med hver septisk system kommer fire hoveddele , som er beskrevet i detaljer nedenfor :

Main Household afløbsrør : Denne rørspor alle husstandens væsker og spilde vandskade fra badeværelse og køkken dræn , toiletter og de ​​fleste andre afløb til anden del af systemet, septiktank .

Septiktank : Venstre ubehandlet husholdningsaffald kan skadelig påvirke absorptionen felt og tilstoppe perimeter afløb. Normalt lavet af beton eller glasfiber , septiktank tilbyder et sted for en sådan behandling at forekomme. Tungere affaldsmaterialer , der omtales som slamsugning, synker til bunden af ​​tanken og delvist nedbrydes, mens lysere materialer som fedt og fedt stiger til toppen efterlader et lag af udskud. En t - formet udtag i midten af ​​sideflade tillader dræning mens skærme hjælpe med at forhindre enhver store materiale undslippe tanken.

Drainfield eller fordelerrør : Naturligvis det flydende materiale , der er blevet delvist nedbrudt behov et sted at gå , og det er her i distributionssystemet, der almindeligvis omtales som en drainfield , kommer i. består af lange grøfter fyldt med grus eller andet lignende materiale , dette er den del af det samlede septisk system, der siver delvis nedbrudt affald i den omgivende jord , og transporterer resten til en nedsivning pit . Dette er en integreret del af systemet som en undermålere distributionsstruktur kan overbelaste og kloak kan sive op gennem jorden eller oprette sikkerhedskopier i eksisterende husstand kloak mester.

Omgivende jord eller Seepage Pit : Når affald behandles gennem fordelingsrørene de skal integreres i det omgivende miljø. Denne regel består af en pit med en perforeret foring , hvorigennem væsker kan undslippe . Som med en drainfield skal denne del af systemet også omhyggeligt designet som en undermålere systemet kan føre til ubehagelige resultater.

Forstå konstruktionen og layout af dit septisk system er kun det første skridt. Korrekt grøn vedligehold, system viden , og et par vigtige tips kan hjælpe med at holde dit system i tip top form :

1 ) Sørg for at have dit system kontrolleres mindst hvert tredje år , og pumpes hver tre til fem. En anden indikator for , når tanken skal pumpes , er, når slammet og afskum tegner sig for en tredjedel eller mere af den tanke samlede volumen. Hvis en beholder ikke er korrekt pumpes når det er nødvendigt , kan slammet og afskum slipper ud i miljøet , forårsager uønsket forurening og svigt af det samlede system .

2 ) Vær forsigtig med, hvad du lægger ind i dit system. Husholdningsartikler såsom cigaretskod , bleer, og elementer, der ikke let nedbrydes ikke bør sættes ind i dit system. Mens de gennemsnitlige beløb, der ikke automatisk vil skade dit system , dette inkluderer rengøringsmidler .

3 ) Må ikke installeres swimmingpools i nærheden af ​​din tank eller distributionen felt og en overskydende mængde af træer kan også føre til beskadigede rør og tank vægge.

4) Husk, at septiktanke tilsætningsstoffer ikke vil løse alle dine problemer. Mange producenter hævder, at med regelmæssig brug , vil du aldrig behøver at pumpe din septiktank. Mens dette er stærkt tiltrækkende det er også bedrager. Mens tanken tilsætningsstoffer kan hjælpe, vil de ikke ophæve behovet for regelmæssig pumpning.

Som med enhver husholdning system er en septiktank og dets komponenter en populær og effektiv måde at løse dine renovation problemer. Det er sagt, skal du sørge for ordentligt vedligeholde det, som du ville enhver anden vital del af dit hjem trivsel for at få mange års økonomisk brug af det. Hvis du har yderligere spørgsmål , er din lokale sundhedsmyndigheder afdeling , kan genbrug eksperter eller installation specialist besvare dem og give yderligere indsigt.

Comment on this post