Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Miljøfarlige Sommerhus - 8 grunde til Plettering er et grønt valg til dit hjem

Posted on October 29 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Miljøfarlige Sommerhus - 8 grunde til Plettering er et grønt valg til dit hjem

Her er 8 grunde beklædning er et godt valg til dit hjem og miljøet :

1. . miljømæssigt bæredygtige
Den vigtigste byggesten for klor som er lavet af salt . Dette gør op lige under 60% af den kemiske struktur , hvilket betyder at det er en bæredygtig og omkostningseffektiv produkt.

2. . Mindre energi under Manufacturing
Manufacturing bruger mindre end halvdelen af ​​den nødvendige energi til at producere mursten og mørtel . Beklædning også bruger mindre brændstof under transport, da det er meget lettere end mursten og mørtel .

3. . Solid Isoleret Skum
Nogle beklædninger produkter også komme med et forudinstalleret fast skum isolering opbakning. Denne højere isolering hjælper klippe din opvarmning og afkøling energiregning , spare penge og miljø.

4. . langtidsholdbare
Tilføjelse til dens miljømæssige akkreditiver , beklædning er ekstremt holdbart mening , det tilbringer mere tid på dit hus og mindre i en losseplads. Nogle mærker er sikker nok til at tilbyde en levetid garanti på deres produkt.

5. . Low Impact Vedligeholdelse
I modsætning til andre produkter på markedet , aldrig beklædning kræver maleri, der ikke kun sparer du tid og penge på lønomkostninger , men undgår miljøskader og vandskade fra kontinuerlig maleri. Endvidere er kun mild sæbe og vand, der kræves til periodisk rengøring , som sikrer , at det ikke er ansvarlig for at frigive skadelige kemikalier i miljøet .

6. . genanvendeligt
Genanvendelighed er en nøglefaktor i bæredygtighed. Derudover kan meget af spild fra fremstillingen genanvendes lige tilbage i fremstillingsprocessen .

7. . Mindre affald under installationen
Sammenlignet med andre former for udvendig beklædning og udvendige materialer , installation af sidespor genererer meget lidt affald.

8. . Frigiver Færre Giftige kemikalier end andre udvendig beklædning Gennem Life - Cycle

Plettering udsender betydeligt lavere niveauer af giftige kemikalier, herunder kviksølv og sølv , i miljøet i forhold til andre udvendig beklædning .

Som at beskytte de grøn vedligehold miljø for en bæredygtig fremtid fortsætter med at blive et fokus i samfundet , leverer beklædning mange anerkendte fordele, som gør det til et grønt valg til dit hjem .

Comment on this post