Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Kloakken Lugt eksperter til tag toppen Kloakken udluftninger stak filter

Posted on September 29 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Kloakken Lugt eksperter til tag toppen Kloakken udluftninger stak filter

Raising tagluge stakke løser ikke det problem, det kun fortrænger det på en blæsende dag at blæse over ydervæg at åbne vinduer , på terrassen , kaminen , haven , pool område , fortov , hoveddøren, indkørsel eller parkeringsplads. På en ikke- vind dag kloak gas er tungere end luft og vil bosætte sig på taget og forårsage intermitterende kloak lugte i hjemmet eller bygningen.

Installation af en envejsventil på kloak stakke vil reducere kloak gas, ventilationskanaler til tag gennem åbning og lukning af ventilen. De Mechanical Engineers designe kloak udluftningssystem for det at være et forseglet system i hjemmet eller virksomheden , men ubegrænset udluftning til atmosfæren. Denne type system besejrer den oprindelige konstruktions hensigt for alle bygning designs . Systemet fungerer på efterspørgslen af handlinger i hjemmet eller virksomheden , såsom tømning af et toilet eller tænder for en vask. Da denne type system er udjævningen aflastningsarealet stakke , det er under tryk kloaksystemet i hjem eller forretning. Det skaber mere af et potentiale for kloak gas lugt problemer. Enhver form for dårlig kloak mester sæler eller pakninger , som der kan have en lille lækage vil forårsage problemet til at intensivere . Udluftningshullet er nu mekanisk åbnes og lukkes af en ventil . Det kan mislykkes i åben position også. Dette introducerer kloak gas til tag , når det mislykkes.

Jeg anbefaler til mobilehomes , restauranter, daginstitutioner , plejehjem og skoler , lugt eliminator slids stack filtre , der filtrerer de skadelige kloak lugte ved oxidation . Oxidation opnås med chlordioxid teknologi . Fordi chlordioxid reagerer selektivt og primært kun de mest offensive lugt producerende forbindelser lugt Eliminators vil normalt give en meget længere levetid end produkter såsom aktivt kul . Med en korrekt udformet filter, der tillader den oprindelige udformning af systemet VVS system til at fungere , ikke under tryk linjer som nogle af de andre produkter på markedet . Fugt har ikke en negativ effekt på Eliminator derfor uønskede reaktioner ikke forekommer og magt ikke unødigt brugt tillader chlordioxid at være tilgængelige og klar på efterspørgslen. Resultatet er sikker, yderst effektiv , bredspektret malodor kontrol.

Når du har installeret tag stack slids filtre inde lugte er mest sandsynligt kommer fra utætte laksegl eller pakninger på dine VVS inventar . I dette tilfælde lugten er koncentreret typisk i et isoleret område , badeværelserne . Det kan være intermitterende skyldes flere bygning mekaniske system design . Badeværelse fixtures har en p- fælde indbygget i armaturet , så hvis armaturet bliver løs fra gulvet eller på væggen laksegl eller pakning kan lække. Denne type lækage vil tillade kloak gas at lække direkte ind i lokalet .

Comment on this post