Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Toiletskyl - Alle Om dette Skål

Posted on June 26 2013 by valdemargaard in slamsugning, kloak, vandsakde, kessel

Toiletskyl - Alle Om dette Skål

En flush toilet eller vand closet som andre kalder det, effektivt bortskaffer affaldsprodukter ved hjælp af vandtryk, der hjælper spuling dem ned afløbsrør. Toilet består af forskellige dele og mekanismer, hver med forskellige nyttige funktioner.

Som med en back flush eller en bageste flush toilet og teknisk alle andre toiletbørster typer, er skål eller pan en meget vigtig del. Det holder affaldsmaterialet før det skylles ud.

Der er tre almindeligt anvendte typer af skåle eller pander i en flush toilet, nemlig: rengøringe, udvaskning og vandlås.

spulesæt

Den washdown flugter toilet pan er den mest grundlæggende. Den er formet som en tragt med en bred åbning i toppen og bliver mindre eller smallere til drænet. Det som regel har en vandlås i bunden af skålen, som fungerer til at tætne den åbne ende af panden, der forbinder til kloakken. Denne type pan har en næsten lodret flade på bagsiden, som skråner på forsiden af gryden. Det er designet til at sikre en ordentlig affald afløb for at undgå tilsmudsning.

udvaskning

Det modsatte af rengøringe skåle, en udvaskning toilet pan har en temmelig lavvandet pool af vandskade i hvilke menneskelige affald er sendt ud. Denne type pan er ikke tilladt til brug i Det Forenede Kongerige.

Siphon

Flush toiletter, ligesom den bageste flush toilet, have en skål lavet af porcelæn. Denne skål har en indbygget vandlås, og et buet rør, der stikker bagtil. Skålen er delvist fyldt med vand lige nok til at danne en luft fælde inde i vandlåsen røret. Dette forhindrer dårlig luft ind fra formning i dræning eller kloak. Når toilettet anvendes, vand strømmer ned vandlåsen røret affaldsmaterialer tilsættes. Imidlertid vandmængden er for lille til at fylde vandlåsen helt.

For at starte rødmen er en rødmen mekanisme aktiveres som sender i en bølge af vand hurtigt ind i skålen. Den store mængde vand fylder hævertrøret, hvilket igen forårsager skålen at tømme hurtigt. Strømmen af ​​vand ophører, så snart skålen falder til under bøjning af vandlåsen.

Comment on this post