Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Septiktanken anvendes normalt til Rensningsanlæg

Posted on September 23 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Septiktanken anvendes normalt til Rensningsanlæg

Det affald , der forlader hjemmet ind i tanken via et 4 -tommer rør gennem en tyngdekraft . I tanken er der et system, der rydder affald, før den forlader tanken. Som affaldsmateriale går i tanken den er opdelt i tre lag . Det øverste lag vil være det slamsugning hvor olie, fedt og fedtstoffer opbygge. Det nederste lag vil være slamlaget hvor faststoffer bo. Det midterste lag bliver spildevandet lag eller den del, hvor væsken afregner . Dette er, hvad går ud til drainfield . Scum og slam vil blive yderligere forbruges af anaerobe bakterier til stede inde i systemet . Dette vil blive brudt ned samt forvandlet til væske. Alligevel dem, der vil ikke blive fordøjet ville bo på bunden og kan bygge op over en lang tid . Hvis denne situation sker derefter septisk system skal pumpes ud og rengøres for at få sin optimale anvendelse en gang mere i år.

Når nye affaldsmaterialer ind i septiktank , er identisk mængde spildevand væske vil forlade fra septiktank samt gå ind i distributionen kassen. Spildevandet kloak , som er fuld af kvælstof ville forlade distribution box og ville gå til leachfield . I leachfield er spildevand endvidere drænet og opdelt i et andet fordøjelsen procedure. De naturlige bakterier er den ene i afgift i hele processen til at rense spildevandet , inden det går i grundvandet.

For at holde din septiktank i lang tid, du har brug for at overholde nogle væsentlige skridt for at tage sig af dit septisk system. Dette er vigtigt, så septiktank ville fungere effektivt . Du er nødt til at spare på vandet for at mindske udbredelsen af spildevand i septisk system . Rødderne af træerne kan sive ind og trænger i drainfield så træerne skal forhindres i at drainfield område. En våd drainfield ikke længere kan håndtere affald korrekt. Du er nødt til at designe din landskabspleje og tagrender , at det uforholdsmæssigt vand vil blive omdirigeret væk fra drainfield .

Undgå at gøre brug af husholdningsprodukter , der har skrappe kemikalier samt anti -bakterielle stoffer , fordi de kunne udslette de naturlige bakterier i septiktank spuling system. Disse bakterier er dem ansvarlige i fordøje affald og fordøjelsen proces inden for septiktank system.

Comment on this post