Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Sådan kloakker Oprettet

Posted on June 20 2013 by valdemargaard in vandskade, slamsugning, kloak, kloak mester

Sanitære kloaksystemer er af to slags: Den aflytning eller trunk-line kloak og biflod eller bidrage kloakken. Vandskade afskæres kan med rette kaldes indsamle kloakker. De er konstrueret af støbt beton og er placeret på dybder i jorden varierer fra 15 til 100 meter, helt afhængig af naturlige kontur af jorden.

Det er kloakkerne, der forbinder direkte til dine egne badekar og andre badeværelse inventar, badeværelse vandhaner og lignende. Den spildevand sledning ikke har, som regel nogen forbindelser til det andet end de mindre biflod arrangement. Disse kloakker varierer i størrelse fra 2 til 10 meter i diameter og tjener som et direkte løb til bortskaffelse sanlæg.

De nyere installationer opfange kloakker er konstrueret i form af et omvendt æg for at sikre en dybere og naturligvis en mere selvrensende flow. Der er også kloakker ovale og runde design i almindelig brug.

Den ældre type opfange kloak blev bygget af mursten og interiøret blev pudset med en rig cementmørtel for at gøre det vandtæt. Nogle af de første kloakker blev konstrueret af træ. Begge disse tidlige former for kloak installationer er nu forældede.

Efterhånden som samfundet bliver mere kompliceret, så gør de job hos vores blikkenslagere og kloak mester.

Før entreprenøren opfordres til at fremsætte et tal for opførelse af en spildevandsledning, får han en meget kortfattet specifikation kræver visse former for materialer, type kloak, kvaliteter, data for jord prøveboringer og byggeri procedure, såvel som mange andre vigtige faser i installationen. Når kontrakten er blevet tildelt den procedure, der er involveret i byggeriet er noget standard.

Fordi spildevandsledning normalt er mange meter under overfladen af ​​gaden det ville være upraktisk at forsøge at lægge det ved den åbne grøft metoden, hvorfor det skal installeres i en tunnel.

Akslerne er gravet i intervaller på 750 til 1.500 meter eller mere til den dybde specificeret af engineering er ansvarlig for arbejdet. Hvor jorden er en væsentlig karakter, kan laterale tunneler graves fra bunden af ​​hver aksel at mødes på et tidspunkt mellem dem, eller de kan være gravet fra én aksel til den anden.

Dette omtales ofte som minerydning. Tunnelen er gravet præcist for sine vægge kan tjene som den udvendige overflade af den færdige beton kloak. Tunnelen kan ske i form af en ottekant eller, hvor ustabil jord er stødt på, kan det gøres rektangulær form. Byggeri specifikationer er nøjagtig og kræver perfekt sortering og justering

Comment on this post