Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Opgravningsfri Kloak Udskiftning VS Konventionelle Åbne skyttegrav Metode

Posted on August 13 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Opgravningsfri Kloak Udskiftning VS Konventionelle Åbne skyttegrav Metode

Hvis du har brug for at udskifte dit hjem hovedkloakrøret, er jeg sikker på du har spørgsmål vedrørende muligheder for dig, og jeg vil besvare nogle af disse spørgsmål lige nu.

Jeg er sikker på, at ved at du nu har hørt om opgravningsfri kloak udskiftning og spekulerer på, hvad der præcist er involveret i processen. Nå, som navnet antyder, er der ingen grøfter skal graves. Denne metode er især nyttigt os dit drænrør kører under en indkørsel eller et blomsterbed, som du har brugt masser af tid og penge på. Den opgravningsfri metode kræver dog to "kasser" at blive gravet - en i starten og en i slutningen af ​​den del af røret, der skal udskiftes. En meget stærk trække maskine sænkes derefter ned i en af ​​de "kasser", og bogstaveligt trækker den nye, fleksible rør gennem den gamle rør og tilsluttet i begge ender. Processen er også omtalt som "rør sprængning", fordi den gamle rør skal "bursted" for at give plads til det nye rør til at blive trukket igennem.

Den konventionelle metode til afløbsrøret udskiftning er meget ligetil. Den oprindelige rør er gravet op og udskiftes. Hele længden af ​​røret skal blive afsløret, så gamle rør er skåret ud og nye rør er sat i renden og forbundet i begge ender.

Selvfølgelig lyder opgravningsfri metode meget mere tiltrækkende, da der ikke er nogen involveret skyttegrave. Dog skal du være opmærksom på, at opgravningsfri kloak mester udskiftning koster betydeligt mere. Dette skyldes det faktum, at omkostningerne til materialer er højere og det involverede udstyr er meget dyrt.

Som en blikkenslager, er jeg godt klar over, at opgravningsfri kloak udskiftning hurtigt er ved at blive den foretrukne metode, og som sådan er mit eget firma også tilbyder tjenesten. Men du behøver ikke antage, at er nødt til at udskifte dit kloak uden først at kalde os til at gøre en ordentlig rensning af afløb og video inspektion. Husk, vi er ikke kun San Fernando Valley blikkenslager, vi er Los Angeles blikkenslager. Vi serverer det meste af Los Angeles-området og specialisere sig i Los Angeles rensning af afløb og alle andre dræn relaterede tjenester.

Comment on this post