Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Opbyg din egen hjemmelavede Guld Slusen Kasse

Posted on August 8 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Opbyg din egen hjemmelavede Guld Slusen Kasse

Har du nogensinde tænkt på at gå efterforskning efter guld? Ved hjælp af en sluse kassen kan hjælpe dig med at finde flere af denne smukke gule stuff. Her, hvordan du kan planlægge og bygge din egen guld sluse kassen. Disse gør det selv-projekter er populære med masser af folk, og sjovt at tænke over, selv hvis du bare ender med at købe en butik købt produkt. Her er nogle tanker om, hvordan du bygger din egen gøre det selv, hånd fodres guld spuling kasse - Jeg synes det er et stort projekt for begyndere. Et træ sluse ligesom dette var det første stykke af efterforskning udstyr jeg nogensinde er bygget.

En sluse æske foret med rillerne er en af ​​de ældste former for gravitationsseparation enheder stadig bliver brugt i dag. De er enkle og har været i brug over hele verden i tusinder af år. En sluse er egentlig ikke mere end en kunstig kanal, foret med anordninger til at fange guld hvorigennem vandet løber, bevæger de lettere materialer såsom ler, sand og grus ud af slusen. De tungere materialer forbliver bag, fanget af stryg. I mange år blev de fleste slusen kasser hjemmelavede anliggender designet og bygget i guldgraver selv. Til denne dag, i de guldførende regioner i tredje verdens lande guldgravere designe og bygge slusen kasser de mest usædvanlige poster - nogle gange uanset materialer er til rådighed lokalt. Du behøver ikke virkelig har brug for nogen særlige slusen box planer - den nøjagtige størrelse er virkelig ikke alt, kritisk.

Gør dit eget guld Slusen er faktisk en meget god begyndelse projekt for nye guldgravere i min udtalelse. Bare tage et nærmere kig på sluser, der tilbydes af fabrikanterne, og det vil vise dig hvordan du bygger din egen sluse kassen. Det vil ikke være svært at få nogle ideer til at lave dine egne planer. Slusen bokse kan være lavet af træ, aluminium, plast eller stål. Sprøjtestøbt plast er ikke rigtig en mulighed let tilgængelige for gør-det-selv guldgraver og stål har en tendens til at ruste, så træ og aluminium er de foretrukne indstillinger.

I udviklingen planer for en hjemmelavet sluse box, jo mere tid du bruger tænke over dit design, jo bedre. Du ønsker ikke at have til at købe dele, du ikke har brug for, men på den anden side din skive box behov for at arbejde og fange det guld effektivt. En god plan og en god forståelse af, hvordan en sluse box fælder guld er vigtige for dit design. Jeg tror at bruge minearbejdere mos under dine stryg er en reel vigtigt punkt for at fange den fine guld. Det er grunden til minearbejdere mos anvendes i sluserne på næsten alle kommercielle suge guld slamsugning. At have en foring nedenunder stryg er en vigtig hjælp i at fange små guldstøv, og er meget værd. Jeg gik med minearbejdere mos under alle stryg i mit slusen, og jeg anbefaler det for dig.

Den typiske træ hjemmelavet slusen lavet af brædder og varierer i bredden 8-18 inches, som regel med en dybde på 6 inches til en fod. En typisk længde ville være i tre til 6 meters rækkevidde. Stryg kan foretages fra halv tomme firkantet dyvel naglet om hver 6 inches ned længden af ​​slusen. Afsnittet uden stryg i toppen af ​​kassen omkring en fod lange ofte tilbage til stedet, hvor materialet skovlet i. Denne type af sluse box gør fange guld, og er let at bygge, men er svært at rense ud i slutningen af dagen. Desuden vil grus slå op træ stryg over tid. Det er også muligt at oprette stål stryg, der passer inde i et træ sluse, og i så fald, kan du også bruge minearbejdere Moss eller nogle lignende materiale til linje bunden af ​​slusen under metal stryg.

Comment on this post