Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Minedrift Udstyr sig i weekenden Guldgraveren

Posted on July 12 2013 by valdemargaard in kloak, vandskade, murer, faskiner

Minedrift Udstyr sig i weekenden Guldgraveren

De fleste personer, der bare kommer i weekenden guld efterforskning ikke ved om, hvordan man kommer i gang, især når indsamle de værktøjer, som de måske har brug for. Så jeg kommer til at få dig til at tænke på mineudstyr, du måske ønsker at tage med dig, når de søger guld.

Først selvfølgelig graver værktøj. De fleste af os har en gammel skovl om rundt sammen med nogle haveredskaber som en pick for at løsne hårdt underlag og nogle type kort håndteres scoop. I gamle dage en pick Axe og en skovl og en gammel jern stegepande eller guld pan var, hvad de gamle timere bruges til at grave guld lejematerialer ud af jorden for at panorere.

I dag har vi en masse flere mining værktøjer end æslet guldgraver. Vi har mange moderne guld pander fra hele verden. . Nogle af dem er bedre end andre. Jeg har prøvet dem alle og har en favorit af mine egne. Du vil finde dig også til sidst.

Der er hakker og slamsugning, og redskaber til at grave materiale ud af revner i rock. Der er vakuumpakninger, som hovedsagelig en bærbar vakuum med en 5 gallon spand fastgjort til bunden af ​​det for opsugning materiale ud af huller, sprækker og revner på klippegrund. Dette er et vigtigt værktøj til at arbejde en tør vask eller et gammelt flodleje i guld land.

Så er der høj-bankfolk, der har motorer, der suger vand op i en sluse, der har en receiver bakke på toppen, som du skovl dine materialer ind. Vandet spuling de materialer ned slusen seng og fanger guld og sort sand i stryg. De lettere materialer vaske enden af ​​rillerne.

Nogle høje bankfolk er blevet gjort i mindre modeller, der passer ind i sin egen regnskabsmæssige karbad, der kan indeholde vand, som du genbruge gennem din riffel arrangement. Dette giver dig mulighed for at gå til fjerntliggende områder og 5 liter vand til at inddrive guld med.

Du kan også vælge et værktøj kaldet en tør skive, der kommer i forskellige størrelser og kan være benzin motor drevet eller et batteri drevet. Disse arbejder på princippet om vibrerende de lettere materialer off riffel seng efter du har fodret modtageren klassificeringen skærmen på enheden.

Der er guld hjul, som hovedsagelig en spiral gryde med en modtager hul i midten, som lossepladser guld i en lille kop på bagsiden. Disse sidder i en rektangulær karbad og er drevet af et batteri. Materialer føres ind i enheden ved hånden i mindre mængder og er en langsommere proces, børn elsker at gøre denne del.

Slamsugning er flydende high-bankfolk, der har en sugedyse, der bruges under vandskade til at suge materialer op på de stryg til at fange de tungere guld og sort sand materialer, der bliver droppet i Skyttelaugene områder. Denne type udstyr er tungere og kan kræve mere end én person til at betjene. Der er dog backpacker modeller, en person kan gå enegang og vandre ind i et sted at skrabe. Jeg kender en fyr, der skrabere, og som havde alle de materialer i fanget i stryg analyserede ... viser sig, at selv om der ikke var nogen synligt guld efter han plukket nuggets ud. Analysen erklærede han havde 12 ounces guld per ton af hans riffel materialer.

Comment on this post