Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hvordan meget skal du Spul dit toilettet?

Posted on May 1 2013 by valdemargaard in kloakMester, vandskade, slamsugning

Hvordan meget skal du Spul dit toilettet?

Jeg har for nylig udfordret mig om emnet, hvor mange gange om dagen jeg spuling toilettet. Er det noget de fleste mennesker, inklusive mig selv tænker på daglig basis? Nej Er det noget de fleste mennesker virkelig bekymrer sig om? Måske ikke. Er der grund til at passe på alle? Nå, behøver du bor i tørkeramte, vand reguleret? Hvis ja, kan du ønsker at være klar over, hvor meget vand du indtager på daglig basis.

Godt, som det viser sig, omkring 30% af det vand, der bruges i de fleste hjem på daglig basis kommer fra toiletskyl. Dette er tilfældet, skal, hvor mange gange en dag, vi skylle toilettet for at for at være muligt? Jeg mener, min husstand har personer, der kan lide lange brusebade og jeg tror ikke, vi er ualmindelige. Kan vi skylle væk så meget vand, som vi bad væk?

Der er nogle åbenlyse faktorer, der kunne forvrænge dine personlige resultater i en undersøgelse som denne. For eksempel behøver du drikker en masse kaffe? Er du mand eller kvinde? Urinaler tendens til at skylle meget mindre vandskade end toiletter, men denne statistik ville være ugyldig, hvis du har arbejdet derhjemme, overvejer de fleste huse ikke har urinaler installeret. Dette er forfejlet. Lad os se på min personlige brug. Jeg drikker en masse kaffe, jeg er mand, jeg arbejder hjemme og nej jeg har ikke en urinal installeret i mit hus.

Så hvor mange gange om dagen skal jeg skylle toilettet? På tidspunktet for dette skrives,! En kæmpestor 8 tømninger om dagen Mit toilet er en lav-flow 1,6 gallon toilet, så nogle hurtige brug af vinduets lommeregner og jeg har udledt mit toilet vandforbrug til at være omkring 12,8 gallon om dagen. Hmmm, det ville være over $ 30 om dagen, hvis jeg betaler for at meget mælk.

Hvordan reducerer jeg dette nummer? Jeg har allerede en lav-flow toilet. En måde er at bruge en dobbelt flush toilet. Skyls toiletter faktisk reducere vand mere end en standard low-flow toilet. Faktisk faktisk ifølge en nylig undersøgelse fra det skyls toiletter reducerer vandforbruget med så meget som 26% i lav-flow toiletter. Det er virkelig nemt at se hvorfor. Du kan konvertere en lav-flow toilet i et skyls system eller købe en 1,6 GPF skyls toilet. Forskellen er, at den halve flush kun vil være 1 gallon, sparer .6 gallon for de fleste af dine daglige hedeture.

Comment on this post