Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hvor grøn vedligeholdelse påvirker dit Sætte

Posted on February 24 2013 by valde margaard in Kloak, slamsugning, kloakMester, faskiner, spuling

Hvor grøn vedligeholdelse påvirker dit Sætte

Noget, som golfspillere ikke har nogen kontrol over, kan absolut påvirke din score er opretholdelsen af greens på kurset. Den måde, hvorpå greens er mejet og er taget hånd om kan spille en stor rolle på dit handicap, hvis du spiller det samme selvfølgelig en masse. Speed er den største faktor, der kommer til at spille, når vi diskuterer greens og grøn vedligeholdelse.Mange spillere foretrækker en fast green, ønsker de ikke meget friktion eller noget blande sig i deres skud. Misforstået det grønne hastighed vil næsten helt sikkert føre til ekstra slag på scorekortet. Tænker det grønne er meget langsommere end det er kan føre til nogle problemer, som du rent faktisk kan ramme bolden væk fra green. Normalt tænker det er hurtigere, end det er, vil bare forlade din bold kort af hullet, men i det mindste vil du stadig være på det grønne!

Den grønne hastighed greenen faktisk refererer til den afstand, bolden bevæger sig, når den rammes med en konstant hastighed, ikke kugler hastighed. Så grøn hastighed er teknisk set en misvisende udtryk. Der er et måleværktøj kaldet en stimpmeter, der anvendes til at måle denne afstand. Grønne hvor bolden ruller en lang distance ifølge stimpmeter kaldes hurtige greens og greens, hvor bolden ruller en relativt kortere afstand kaldes langsomme greens.

Det eneste, der bremser din bold ned efter at sætte er friktionen mellem bolden og græsset, så du kan se, hvordan vedligeholdelsen af græsset spiller en stor rolle i at bestemme, hvor langt din bolden vil rulle. Forskellige typer af græs bliver brugt på kurser for når grunde besætningen forsøger at gøre hullerne mere eller mindre vanskelig. Der er endda forskere, der skaber nye racer af græs specielt til brug på golfbaner. Nogle forskere arbejder på en kur mod kræft og andre arbejder på bedre græs til golfbaner, er det en fascinerende verden, vi lever i. ..

Der er andre faktorer end den type græs eller klipning af græsset, der kan medføre, at din bold til at rulle langsommere eller hurtigere på greenen. Miljømæssige variabler som fugtighed kan forårsage friktionen mellem din bold og græsset til at ændre. Hvis du spiller i høj luftfugtighed den grønne hastigheden kommer til at stige, så hvis det er varmt og fugtigt skal du sørge for at tage det med i betragtning, når du lægger, forventer din bolden til at rulle hurtigere. Den jord, der anvendes i greens kan også påvirke den grønne hastighed, greens består af hovedsagelig lerjord vil være hurtigere end sandede jorde. Dette vil ikke påvirke den grønne hastighed meget, men er blot endnu et stykke information for dig at kende som en golfspiller.

Comment on this post