Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hvilke er præcist baggård Sætte Grønne?

Posted on May 27 2013 by valdemargaard in slamsugning, vandsakde, murer, kloak mester

Før vi finde ud af hvad baggård putting greens er, lad os først finde ud af hvad putting greens er alle ca. Dette er den del af grønne græs i golfbanen, der kommer med et hul, der er markeret med et flag. Den golfspiller vil derefter ramme golf bolden på denne klump af jord og græs og forsøge at gøre det ind i hullet. Denne proces er kendt som at sætte. Selvom golfbold kan være tæt på hullet under putting, kan opgaven være en smule vandskade. Det er af denne grund, hvorfor en masse golfspillere vil øve sætte hver gang i et stykke tid med brugen af ​​dette materiale, at de kunne installere på baghaven af ​​deres hjem.

Do It Yourself Sætte Greens
De mest almindeligt anvendte baggård putting greens er gør-det-selv én. Dette er sat op fra DIY kit, som du bliver nødt til at købe fra et firma, der har specialiseret sig i fremstilling af dette materiale. En syntetisk grønsvær bruges ofte til denne type af greenen, fordi dette materiale kan modstå alle vejrforhold og er ikke svært at opretholde sammenlignet med reelle græs. Der er masser af dem kunstige dem som du kan købe nu, og alle disse er så let at installere. Den leveres med anvisninger, som du skal følge for at kunne oprette materialet.

Kunstige putting greens
Der er to grundlæggende typer af putting greens. Den ene er kunstig, og den anden er den naturlige. Sidstnævnte er lavet af ægte græs og ville kræve regelmæssig vedligeholdelse gennem slåning og gødskning. Den kunstige baghave putting greens er, hvad de fleste mennesker ville foretrække, da de kræver meget lidt vedligeholdelse og ikke koste en masse for installation og grøn vedligehold samt. Disse er også perfekt under regnfulde dage, da de kan installeres indendørs.

Kinds Of Grass
For syntetisk materiale, omfatter "græs" anvendes af syntetiske eller kunstige komponenter. Men for naturlig en, der er 2 typer af græsser, der kan anvendes. Først er den Bermuda græs og den anden er Bent-græs. Af de 2 slags græsser, er græs udnyttet af folk, der bor i varme steder. For de mennesker, der bor på steder, der har mildere klimaer, er Bent-græs stærkt anbefales.

Så dette er en række af de væsentlige ting, du bør vide om de kunstige tørvene. Når du søger efter det at købe, der er visse faktorer, som du spuling overveje. Blandt disse er den pris samt den form for græs, som du ønsker. Hvis du ikke har så mange penge til at betale for naturlig-made baggård putting greens, så du bedre vælge kunstig dem. Disse kunstige putting greens vil ikke koste dig en masse for vedligeholdelse og du kan endda sætte dem op selv. Du behøver ikke virkelig har brug for at ansætte en professionel til at hjælpe dig med dette, fordi processen er lige så let. Du kan også henvise til instruktionsvideoer online og flere andre ressourcer, når det kommer til installation af dit eget materiale i dit hus.

Comment on this post