Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Grøn Energien Hjem - Levende the Grøn Bolig Drømmen

Posted on July 10 2013 by Valdemargaard in slamsugning, vandskade, kloak, murer

Grøn Energien Hjem - Levende the Grøn Bolig Drømmen

Med et stadigt stigende fokus på vedvarende energikilder kombineret med relativt nye fremskridt der er gjort i grøn energiteknologi, er det lettere end nogensinde at begynde at leve den grønne hjem drøm. En grøn energi hjem gør det muligt for ejeren at bruge vedvarende ressourcer, der leverer elektricitet til at opfylde de fleste, hvis ikke alle magt behov en familie.

Der er mange måder at begynde at gennemføre en grøn hjem energi plan, herunder sol, vind og vandskade med de mest populære er solenergi. En fordel ved et solenergi system er, at det er meget skalerbar. Det kan gøres lille nok til at opvarme og opbevare varmt vand eller gøres stor nok til at drive al magt behov for en typisk 4eller flere personer familie.

Indkøb alternative energisystemer og få dem professionelt installeret kan være ganske pebret i forhold til den oprindelige investering. Men der er rigelige ressourcer til rådighed, der vil gøre dig i stand til at bygge og designe din egen alternative energisystem

Hvis bygge et nyt hjem, gennemføre en grøn hjem energiplan under den indledende design og efterfølgende build fase er meget nemmere end når hjem er bygget. Ved at drage fordel af at have en bygning "fodaftryk", der udnytter sydvendte sider, giver det bedst orientering til opvarmning og køling. Installation højeffektive vinduer og varme retentive sten og mursten gør det muligt at drage fordel af gennemprøvede passive solenergi teknikker.

En anden fremragende supplement i en grøn energi hjem er at kunne bruge vindenergi via en vindmølle. Svarende til solpaneler, kan vindmøller blive installeret på tage, terrasser, eller stort set enhver anden åbent område. Og ligesom solpaneler, de er stille, effektiv og forurening gratis måde at producere elektricitet. Igen som sol, er der talrige kits til rådighed for integrere i deres grønne energi hjem planen.

Hvis du har en flod eller et vandløb, der løber gennem din ejendom, kan du også være i stand til at integrere en hydroelektrisk generator ind i din grønne energiplan til at producere strøm. Så længe vandet strømmer vil du have magt.

Husejere, der bruger disse fornybar ressource teknologier vil snart indse, at det virkelig ikke kræver så meget mere vedligeholdelse end en ikke-grønne hjem. Solar systemer har ingen bevægelige dele, hvilket er stort set vedligeholdelsesfri. Vind og vand møller kræver kun minimal grøn vedligehold som regel i form af en regulær oliering at opretholde peak performance.

Naturligvis lever grønne hjem drømmen ville være i stand til at udnytte alle 3 af de ressourcer, vi har berørt. Ved at bruge alle 3 fornyelige ressourcer, vil du ikke kun opleve enorme besparelser og mulige indtægter fra dit el-forbrug, men du kan også sige, at du gør din del i at være en god tillidsmand af planetens ressourcer.

Comment on this post