Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

En bedre livsstil med dobbelt skyllende toiletter

Posted on March 23 2013 by valdemargaard in kloak, kloakmester, slamsugning

En bedre livsstil med dobbelt skyllende toiletter

Toilet spuling en af ​​de vigtigste anvendelser af vand i huse. Én skylning forbruger næsten omkring to til tre liter vand. Som vi alle ved vand er en af ​​de mest nødvendige dele af livet og hygiejne. Producenter af flush tanke er kommet ud med en ny måde at reducere forbruget af vand i en skylletank.

Nogensinde hørt om en Dual Flush Toilet system? Australiere siges at være de første mennesker at have opfundet denne teknologi. De er meget udbredt i Australien, Europa og Asien, og er snart ved at indhente i alle andre lande også. Dette system gør brug af fremgangsmåden ifølge forbruge meget lidt vand til at skylle affald og vandskade.

Dette er den mest effektive metode til at reducere vandforbruget. Dette system fungerer på to knapper. Hvoraf en er at skylle flydende affald (lille skyl), og den anden til at skylle ud faste stoffer (det stort skyl). Fordelen ved det duale system er, at selv i stort skyl det forbruger forholdsvis lidt vand. I dag alle verdens leasers prædiker ideen om grønne produkter og bruge disse vandeffektive flushes vil være din lille bidrag for at redde planeten.

Det duale system gør brug af kraft af vand for at slippe af med affald, i modsætning til faste systemer, hvor kraften fra vand og luft bruges til at skylle ud affald. Det er derfor, den dobbelte flush toilet bruger mindre vand. I det nye system fælden hul i bunden mest hjørne af skålen er større også.

Der er to måder at konvertere et eksisterende toilet til dette nye system. Enten hele toilet kan ændres, eller der er en konvertering kit, hvor du kan erstatte de indre dele af de vigtigste skylletanken med Dual Action skyllearmen og Dual Flush Toiletter ventil.

Denne idé er forholdsvis billigere og koster kun omkring $ 29 til 30 dollar. I det lange løb en Dual Flush toilet sparer en familie en masse penge. For eksempel kan en familie på tre til fire medlemmer vil spare cirka tretten gallon vand på én dag!

Mange anmeldelser sagde, at installationen var ikke så nemt som det fabrikanterne hævder, og nogle har endda fundet det meget vanskeligt at opretholde. Det koster i skyls toilet kan være alt fra $ 250 til omkring $ 750. Skyls toiletter producenter hævder, at disse toiletter sidst et liv tid, forudsat at de ikke anvendes alt for groft.

Comment on this post