Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

de gode murer er, at der opbygge en kvalitet tegl Væg

Posted on July 30 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Har du nogensinde ønsket at bygge en mur på dit hjem eller eller din værftet og ikke ved, hvor du skal starte? I dagens diskussion jeg kommer til at gå over alle de leverancer, du har brug for og hvordan man opbygger en mur og fuldføre dit projekt.

Når du har plukket ud dit projekt, du har brug for at regne ud hvor mange mursten din vil få brug for. Der er to forskellige standard mursten typer, der anvendes til de fleste jobs, der er mange flere, men det mest almindelige er modulære mursten og over størrelse eller jumbo mursten. At regne, hvor mange du har brug for at måle din væg længde og højde. Når du har bestemt dine dimensioner, hvis du bruger modulær tage dine kvadratfod gange syv og dette vil give dig, hvor mange mursten, du behøver. Hvis du bruger jumbo er derefter tage dine kvadratfod gange fem og en halv. Så hvis din væg er 100 sq ft ville du brug for 700 modulære mursten og hvis du bruger Jumbo er du skulle 550 mursten. Også tal omkring 5% skrot sats også på toppen af ​​din tæller til afskårne mursten, som du får brug for.

Når du har din mursten regnede ud, du har brug for at få alle dine værktøjer indsamlet. Du vil få brug for en murere murske, tuck pointer, slående jern, murere pensel, murer hammer, mursten mejsel, murere linje, linje blokke, line trigs, line barer, Tømrer, trillebør, mørtel bestyrelser og cement mixer og mulig et murere så hvis du har en masse nedskæringer at gøre.

Den murer får dit job område oprettet med din mursten og mørtel bestyrelser. Placer mursten omkring tre meter tilbage fra din væg og en morter bestyrelse om hver fire fod fra hinanden med mursten i mellem dem. Næste murer tjekke din obligation af din mursten, det er et meget vigtigt skridt i mur oprettet. Placer en række af mursten ned på din footer eller mursten afsats, der er jævnt fordelt med en 3/8 eller 1/2 af en tomme kløften mellem hver mursten enheden. Prøv at justere dem, så de er alle lige, og at du ender op med en halv eller en hel mursten i hver ende, er det ikke altid muligt, men mest almindeligt, kan du justere din gabende at gøre arbejdet. Nu, murer har bond figur ud af det er nødt til at markere, hvor obligations-punkter er med en pencil.Then enten markere væggen du dækker eller sidefoden, bare sætte dem et sted, hvor du kan se de.

Murer

Murer

Comment on this post