Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Bjærgning en vandskadede Tæppe

Posted on July 21 2013 by valdemargaard in valdemargaard.dk@gmail.com

Bjærgning en vandskadede Tæppe

Afhængig af omfanget af oversvømm elsesskader, er der en chance for, at selv dit tæppe kan spares, hvis professionelle vandskade restaurering eksperter kaldes i at hjælpe hurtigt efter oversvømmelser trækker sig tilbage. Først skal restaurering eksperter afgøre, om det vand, der beskadigede gulvtæppet var sanitære eller uhygiejniske. Af indlysende grunde er vandskade, der er fra en sanitær kilde meget lettere at afhjælpe end vand fra en uhygiejniske kilde. Brugsvand omfatter vand fra en busted rør eller regn ind gennem et utæt tag. Uhygiejniske vand kan være havvand eller oversvømmelser, der kommer ind i hjemmet. Vand fra en sikkerhedskopieret toiletkumme eller kloakledning er også uhygiejniske.

Mens begge tilfælde af vandskader kan resultere i mug og bakterievækst, kan uhygiejniske vand have en farlig indvirkning på sundheden hos dem omkring det. Bakterier kan spredes hurtigt og beskadige et tæppe repareres.

Nøglen til at redde en vandskadede tæpper er at stoppe strømmen af ​​vand og tørre det ud med det samme. Jo længere tæppet får lov at forblive våd, jo større spredning af bakterier og mug. Rummet spuling være helt ryddet for unødvendige poster og mund trafik bør holdes på et minimum, for ikke at svække latex lim, der anvendes i gulvtaeppefabrikationen. Åbn vinduer for at give luft til at flyde frit og bruge fans til at fremskynde tørringen.

Når du har taget de indledende skridt til at befri dit hjem af overskydende vand, ringe i de professionelle. En vandskade restaurering selskab bliver nødt til at blive bragt i at vurdere situationen og planlægge en handling, der vil give dit tæppe den bedste chance for helbredelse. Desinfektionsmidler vil blive brugt til at dræbe skadelige bakterier, før det har en chance for at sprede, samt andre rengøringsmidler, der vil sikre dit tæppe (og gulvet nedenunder) kan forblive i god stand efter rengøringen er fuldført.

Have dit hjem beskadiget af vand kan være en meget stressende og forsøger tid for en boligejer. Hvis du nogensinde finde dig selv i behov for vandskade restaurering, tage trøst i det faktum, at der er restaurering eksperter, der kan gemme dine ejendele og returnere dit tæppe til at pre-oversvømmelse tilstand.

Comment on this post