Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

At følsom opgave af lagunen Sandsugning

Posted on March 8 2013 by valdemargaard in vandskade, kloak, kloakmester

At følsom opgave af lagunen Sandsugning

lagunen uddybning involverer mere end blot at fjerne sediment og andre desirables fra kroppen af vand. Den følsomme karakter af den opgave kræver en omhyggelig proces med afprøvning, pumpning, filtrering og undertiden, dræning,vandskade-systemet.

Det første skridt er at forstå den nøjagtige karakter af lagunen, der kræver rengøring. Dette sker ofte gennem bench test. Prøver udtages og analyseres for faktorer som askeindhold, skalerbarhed, polymer specifikation, osv. Den resulterende oplysninger hjælper folk bestemme den bedste måde at rense kroppen af ​​vand.

En almindelig måde at rense lagunen involverer anvendelsen af ​​et rørledningssystem. Vandet pumpes til en anden placering til filtrering. lagunen opmudring arbejdere derefter bruge en slamsugning eller en flydende skraber at adskille slam i vandet fra selve vandet. Sidstnævnte gør det muligt at fjerne sedimentet uden at lukke ned eller tømning for vandmassen. Ikke alle laguner kan rengøres på denne måde, imidlertid.

Nogle gange, administrerende forurening udledninger kræver andre former for specialudstyr. Weir og afvanding tanke, for eksempel hjælpe med at fjerne skrald, fedt, Sediment og metaller fra vandet.

Heldigvis er der udbydere derude, der kan redde folk besværet med rengøring laguner af sig selv. De gør brug af omfattende, trin-for-trin procedurer, der er skitseret ovenfor, samt de menneskelige og teknologiske ressourcer til jobbet. Endelig har de også besidder den tekniske know-how til at genanvende spildevandsslam til noget, der i sidste ende vil spare penge og gavne samfundet i det lange løb.

SYNAGRO Technologies, den største genvindingsvirksomheder af organiske stoffer i Amerika, tilbyder lagune opmudring [http://www.lagooncleanout.com] tjenester. Virksomheden betjener hundredvis af vand og spildevandsbehandling faciliteter i landet. Udover uddybning og afvanding operationer, er det også kendt for sin kompostering, pelletering og alkaliske stabilisering procedurer.

Comment on this post