Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

At bevare vand ved at vælge i Til Dual skyllende Toilet er

Posted on May 25 2013 by valdemargaard in kloak Mester, kloak, slamsugning, vandskade

Det er forbløffende, hvordan forskere og teknikere tænker og give os gadgets, der hjælper os til at udføre vores daglige opgaver på en nem måde. Har du nogensinde givet en selv om de milliarder af liter vand, der går til spilde hver måned på grund af misbrug af flush? Indtil nu var der ingen andre alternativer. Vi er nødt til at spuling toilettet, uanset det faktum, at vi urinere eller at vi har ryddet vores tarme. Nogle mennesker selv besidder den dårlige vane med at spytte i gryden, og derefter skylle det væk.

Det tager ikke raketvidenskab at forstå, at den mængde vand, der kræves for at skylle urin er langt mindre i forhold til den mængde vand, der kræves for at skylle de faste eller halvfaste affaldsmaterialer produceret af vores fordøjelseskanalen. Det er det ræsonnement, der fødte de skyls toiletter. De er samme karakter som de normale skyller bortset fra det faktum, at de indeholder to løftestænger for frigivelse vand i toiletkummen. Aktivering af en af ​​disse håndgreb frigiver en lille mængde vand ... perfekt til de situationer, hvor du har tisset. Den anden arm frigiver en større mængde vand, der kræves for at skylle væk de faste affald i vores krop.

En lommeregner er ikke forpligtet til at beregne størrelsen af ​​ædle vand, der er gemt, når man betænker, at den gennemsnitlige menneskelige fjerner affald ganske mindre end antallet af gange, de tisse. Forud for fremstillingen af ​​de skyls toiletter blev den samme mængde vandskade, der anvendes til skylning, uanset det faktum, at du havde tisset eller skidt, men nu har beføjelser til at udnytte netop den mængde vand, der er helt afgørende at skylle Hvad går ned i toilettet.

Disse skyls toiletter er tilgængelige i en bred vifte af former og farver, der passer til indretningen af ​​ethvert badeværelse. De er også tilgængelige på tværs af en bred budgetmæssig vifte der passer til alle og enhver. Det er diskutabelt kendsgerninger, om en tredobbelt skyl kloak vil blive markedsført i den nærmeste fremtid med den tredje arm bliver brugt til særlige lejligheder, som når man spytter i panden, men skyls toiletter er nu tilgængelig for dig at købe. Lav en klog beslutning i dag, og skære ned på unødvendige spild af vand ved at vælge i de skyls toiletter.

Comment on this post