Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hjem apparater som vvs, grøn vedligeholdelse mv

Posted on February 11 2014 by valdemargaard in Home Improvement

Hjem apparater som vvs, grøn vedligeholdelse mv

Hjem vvs er, at det kun er bekymret over håndteringen af ​​ren og anvendt vand. Men der er andre segmenter, der udgør hele systemet af vvs i hver husstand. Vvs indebærer alt inde i hjemmet, der bruger rør, rørsystemer inventar og slange. Dette er en indendørs vvs del, der er udnyttet til at drikke, toiletter spuling, brusebad, badning, parabol-vask, tøjvask osv. Postevand kan leveres af forskellige kilder, såsom kommunale vandforsyning, brønde, vand lastbil levering, naturlig organer og vandkilder som åer, floder, søer og regn cuased af vandskade. Vandhane er den mest almindelige vand armatur for dette delsystem.

Dette system indebærer også ventilationskanaler , afløb og fælder. Dette delsystem dybest set fjerner snavset vand og gråvand fra inde i huset og ekskluderer de gasser, skabt af spildevand. Spildevand produceres i inventar som dræn, brusere og toiletter . Derefter går ud gennem fælden. Fælde er dyppet del af røret , der har vandindhold hele tiden. Betydningen af fælden er sådan, at det forhindrer giftig gas , der produceres af affald fra at vende tilbage til huset. Rør , der forbinder de armaturer til udendørs komponere vvs ventilationskanaler. Vents er for at afhjælpe hus af gasser fra kloak.

Afløbssystemet kan være kunstig eller naturlig metode til at fjerne vand. Dræning er især bruges af landbruget til forbedring af produktionen landbrug. Et badeværelse eller toiler og nogle gange endda i køkkenet lugter offensivt på grund af forkert strøm af vand i afløb forårsaget af rør, der bristede, hvis voks ring er defekt eller utilstrækkelig mængde vand i skålen.

Comment on this post