Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Planterne er nyttige fordele i hjemmet haven

Posted on January 18 2014 by valdemargaard in Home Improvement

Planterne er nyttige fordele i hjemmet haven

Vedligeholdt græsplæner var engang domænet for de velhavende. Græsplæner kræver en masse ressourcer. Disse ressourcer er i form af vand, gødning , pesticider, udstyr og arbejdskraft, og omkostningerne kan være enorme . Den gennemsnitlige græsplæne størrelse , foran og bagpå, er omkring en fjerdedel acre. Den gennemsnitlige første gang hjemme køber aldrig anser denne udgift indtil græsslåning starter.

Vi kan aldrig få for meget organisk materiale gravet i haven især i køkkenhaven . Det fungerer som en svamp i lette jorde til at bevare mad og fugt i tung ler det giver en dræn filter mellem jordpartiklerne.

Sammen med en umålelige mængde herbicid og insekticid, og kunstvanding beløb er et eller andet sted og arbejdskraft tid kommer til tiden i løbet af vækstsæsonen . Alt dette for at have en smuk, grøn vedligehold turistattraktion for dine naboer at beundre.

Simpelthen slippe af denne ressource dræning græsplæne og hæve en have i det sted ! I stedet for at bruge al den tid og penge på voksende græs , dyrke noget, der vil spare dig penge i supermarkedet. Det er godt for miljøet , godt for dit helbred, og godt for din pengepung.

Du behøver ikke at gøre det hele på én gang. Hvis du er bange for lidelse tilbagetrækning græsplæne kan du slippe af med en sektion ad gangen. Når du kommer i gang , vil du slamsugning sandsynligvis ikke stoppe, før din græsplæne er alle gået og dit spisekammer alle fulde.

Comment on this post