Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Går grøn dit hjem forbedring facilitet

Posted on January 10 2014 by valdemargaard in Home Improvement

Går grøn dit hjem forbedring facilitet

Mange organisationer er nu omfavner facilitet bæredygtighed og andre grønne tiltag i forskellige facetter af deres drift og vedligeholdelse af deres faciliteter. Grønt byggeri som processen med at bruge miljømæssigt ansvarlige og ressourceeffektive metoder i en bygning fra designfasen lige igennem den grønne vedligeholdelse.

Design og konstruktion fase af en bygning er vigtige også kloak osv., kan det ikke betegnes som en grøn bygning , medmindre de metoder, indarbejdet i vedligeholdelse af bygningen er også grøn og grøn vedligehold af bygningen skal være bæredygtig . Facility vedligeholdelse teknikker, der ikke er bæredygtige eller betragtes grøn. Den forpligtelse, som de fleste organisationer er ikke blot at forbedre deres arbejdsmiljø , men at forblive konkurrencedygtige med innovative virksomheder , der har taget grønne metoder.

Dine opgaver er at sikre, at anlægget kører på optimalt niveau samtidig reducere omkostninger. Der er flere komponenter i et anlæg, der kan bløde midler ud af et selskab, og en af ​​de mere traditionelle syndere er vand. Vand, synes at stige, og med et højt forbrug i de fleste anlæg, vand er ved at blive en vigtig faktor til at overveje.

Når du har denne baseline , kan du begynde at evaluere de forskellige forbrug punkter inden anlægget og spore specifikke forbrug fra disse punkter over tid. Du kan være nødt til at installere vandmålere i nogle af disse punkter for at forbedre din forståelse af forbruget. Vandskade, der normalt består af spuling vand fra køkken, badeværelse og vaskeri dræn, vaskemaskiner og bøtter, der ikke er egnet til at drikke, men kan bruges til andre formål. I stedet for at smide vand fra disse kilder ned i afløbet, kan de effektivt regenereret og genbruges til andre formål rundt omkring anlægget.

Baseline bruge til at evaluere en usædvanlig vandforbrug langt lettere , når du bruger en moderne midler til vedligeholdelse. Facility udstyr ikke altid være effektiv, og afvigelser i vandforbruget kan indikere.

Comment on this post