Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hvorfor En decentraliseret sanitære systemer?

Posted on December 4 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Hvorfor En decentraliseret sanitære systemer?

Centraliserede sanitære systemer er dem, der indsamler sanitet affald og rør det centrale rensningsanlæg. De fleste byer kører kloakledning fra boliger og kontorer til en central indsamling linje til dette formål.

Disse vil omfatte kompostering toiletter, iltningssystemer, mini-behandlingssystemer og fordampning systemer samt en række klynge, der er konstrueret til at servicere en gruppe af strukturer. Der er stærke grunde til at overveje at bevæge sig væk fra centraliserede systemer og mod på stedet behandlingssystemer.

Udgifterne til drift kloak og at opbygge et centralt anlæg system er overvældende. Indsamling linjer fra hvert hjem og kommercielle struktur ved hjælp af vand skal lægges i for at få sanitet og andet spildevand til behandling placering. Hvert af disse trin indebærer materialer og arbejdskraft. Uundgåeligt der lækager eller brud i linjerne. Da området betjenes af centraliserede rensningsanlæg øger systemerne sidst nå kapacitet og skal udvides eller udskiftes. Når noget i systemet bryder det også spuling repareres eller udskiftes. Oversvømmelser, jordskælv og ulykker er altid dyrt at disse systemer.

Miljøhensyn i stigende grad kredser ikke omkring, hvad der sker, når systemet fungerer korrekt, men hvad sker der, når systemet ikke fungerer korrekt, eller lukker helt ned. Når centraliserede behandlingssystemer lukket ned eller få overbelastet eller få oversvømmet rå slamsugning flyder simpelthen væk ubehandlet.

Comment on this post