Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

At reparere en eaky lakseglet på i toilettet til rengøring

Posted on December 15 2013 by valdemargaard in Home Improvement

At reparere en eaky lakseglet på i toilettet til rengøring

At reparere er at slukke for vandet kilden og fjerne alt vandet fra dit toilet tank og skål. En god vedligeholdelse tip er at have en stopventil monteret før vandforsyningen linje til toilet tank . Det er meget almindeligt i de fleste boliger. Hvis der ikke er nogen stop- ventil vil vandskade skulle være slukket udenfor for at gøre denne reparation. Mange gange en inline afspærringsventil vil blive installeret , hvor vandet kommer ind i hjemmet. Vandet kan slukkes her , eller på den gade, hvor vandmåleren er installeret. En grøn vedligehold procedure er at installere en afspærringsventil lige uden for huset , hvor vandet kommer ind fra gaden.

Afbryd vandforsyningen linje til toilet tank . Næste Fjern møtrikkerne fra de bolte, der holder toiletkumme til gulvet , så du kan løfte skålen fra gulvet og væk fra toilettet flange (toppen af ​​kloak ) . Undersøg flange for forringelse eller beskadigelse . Støbejernsrør flanger rust over tid og skal muligvis repareres eller udskiftes. Der er flere muligheder for at reparere en støbejern flange. Reparation teknikker til flanger omfatter brug af en "halv måne" metaldel.

Når du har kontrolleret og / eller repareret toilettet flange er at installere voks ring, du har købt på det lokale home forbedring butik . Voks ring påføres bunden af ​​toiletkummen. Sæt boltene i toilettet flange og omhyggeligt indstillet toiletkummen over boltene på voks ringen. Installer møtrikkerne på boltene være omhyggelig med ikke at stramme . Sæt vandforsyningen linje og åbne ventilen. Kontroller for lækager . Når tanken er fuld , skal du gøre en test spuling for at være sikker på at du har en god tætning ved flangen.

Comment on this post