Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Sluse efterforskning - De høje Gold Priser dag er kan gøre dig overveje at prøve

Posted on November 14 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Sluse efterforskning - De høje Gold Priser dag er kan gøre dig overveje at prøve

Sluse efterforskning er en fornøjelig måde at tilbringe nogen fritid produktivt . De er meget lette og kan bruges stort set hvor som helst du finde en bæk .

Fordi de ikke er motordrevet de ikke forstyrrer det miljø, de er let reguleret. Fordi de har ingen magt motor, er der ingen grund til at bære benzin , de ikke ryger og der er ingen generende støj gider andre, der forsøger muligvis at nyde udendørs langs en bæk .

Hvis du overvejer at optage den hobby , du skal først have en viden om, hvordan guld indskud i åen eller floden .

Gå langs en ​​strøm og du kan se det kan være rolige , som det flyder støt sammen på vej til havet. Under foråret smelter og tidspunkter for tunge regnskyl kan det ændre sig fra at stille lille bæk til en rasende torrent . Stå i nærheden, mens den er fuld oversvømmelse og du vil se sten og klipper rullende langs kanalen .

Ikke blot rocks rive langs men guld så godt. Bliver tungere end noget andet det vil hurtigt falde til bunden ved først givne lejlighed afregning bag stryg i åen. Overalt vandskade strømmer der er rillerne . Rocks , sand og grus barer, bro sokler , træstubbe , kurver i åen . Selv når vandet strømmer gennem stenkiste rør og kanaler er der uregelmæssigheder , der forårsager stryg til formular. Så når en guldgraver går ud for at arbejde en bæk er det i området bag disse stryg , der vil være den mest indbringende.

Hvis du ser på en sluse vil du bemærke en række tværgående stykker kaldes stryg . Langs bunden af ​​slusen vil der være et specielt designet net indeholder mange hundrede stryg . Da guld er tungere end noget andet passerer gennem spuling , vil det falde i bag stryg lade vandet og sand og grus pass overhead. Ved slutningen af ​​dagen slusen er taget til side og den underliggende materiel under rillerne er taget ud og anbragt i en guld gryde hvor guldet frigøres ved swishing i den rolige vand .

Comment on this post