Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Grøn udvikling - Få del i jorden Gulv

Posted on November 10 2013 by valdemargaard in Home Improvement

Grøn udvikling - Få del i jorden Gulv

Grøn udvikling er et relativt nyt begreb , der bygger på den forudsætning af at spare på energien og udnytte den effektivt. Gennem forbedret placering, design , opførelse og vedligeholdelse, forbedrer Grønt Udviklings effektiviteten af materialer og sikrer deres optimale brug.

Begrebet Grøn udvikling bør indprentet med en bæredygtig udvikling for at sikre fordele som øget produktivitet , reducerede driftsomkostninger , forbedret luftkvalitet , samt mindre vandafstrømning og varme ø effekt. Den praksis Grøn udvikling betyder ikke, at den resulterende struktur vil mangle i udseende og stil.

Grønt Development har til formål at konstruere strukturer med minimal indvirkning på miljøet . Det centrale er at sikre, at de materialer, der anvendes i konstruktionen er grøn vedligehold. Grønt Udviklings byggeteknikker medfører inddragelse af store vinduer for rigelig solskin til at indtaste dermed mindske afhængigheden af ​​elektricitet termisk masse , der kan opvarme og køle bygningen på forskellige årstider , energieffektive maskiner som køleskabe, komfurer og jordvarmepumper , og isolering for at forhindre energitab . Det er også vigtigt at sikre korrekt bortskaffelse af affald mekanisme. En vigtig faktor , der kan betydeligt gavne miljøet er brugen af vedvarende energikilder som vindenergi , vandskade og solenergi .

Comment on this post